Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
Yönetim Panelini İncelemek İçin TIKLAYINIZ
Kullanıcı Adı: demo Şifre: demo
Genel Bilgi
Platinum E-Ticaret V5 Scriptimiz tüm beklentilerinizi karşılayacak şekilde Ultra Profesyonel bir sisteme sahiptir. Scriptimiz Piyasada yıllık olarak talep edilen 3 bin ₺ - 8 bin ₺ arasında satılan E-Ticaret scriptlerine denk bir sistemdir. Platinum E-Ticaret V5 Scriptimiz tüm ticari sektörlere uygun olarak kodlanmıştır, Elektronik eşya sektörü, Tekstil sektörü, Gıda sektörü, vb birçok sektöre uygundur.
Başlıca Özellikler
... Ve sayamadığımız bir çok özellik ile Platinum E-Ticaret V5 Scriptimiz tam size göre
Web-Ofisi.com dan e-ticaret V5 paketi aldım. Şuanda kullanıyorum ve çok memnunum. Ürün bilgilerini girerken ve düzenleme yaparken bizleri hiç yormuyor. Teknik destek için Engin bey ve ekibine hızlı dönüşleri için ayrıca teşekkür ederim.
oldukça kullanışlı ve teknik destek olarak çok yardımcı oldular kesinlikle tavsiye ederim
Gerek satın aldığım ürün gerekse teknik destek kısmı gerçekten teşekkürlerimi sunuyorum.Hiç düşünmeden alışveriş yapabilirsiniz.
Bizler sirinsekerleme.com ailesi olarak Platinum E-Ticaret V5 paketinden çok memnunuz üstelik teknik destek kısmı gerçekten harika emeği olan herkese teşekkürlerimi sunarım.
İlk aldığımda pek Eticaret acemi olduğumuzdan çözememiştim, fakat şu an alıyorum ki gerçekten harika bir Eticaret scripti almışım.
Teşekkürler web-ofisi
10 numara e-ticaret alacak arkadaşlara öneririm piyasadaki pahalı yazılımlara 10 basar iyi çalışma olmuş elinize sağlık
Tüm yazılımlarımız domaine lisanslı olarak ömür boyu kullanım ile sunulmaktadır. Bu nedenle bir defaya mahsus ödeme yaparsınız.
Elbette yapıyoruz. Bunun için tek yapmanız gereken, destek sistemimiz üzerinden host bilgileriniz ile birlikte kurulum talebi iletmenizdir.
Scriptlerimiz domaine lisanslı verilmektedir, her bir domain için yeniden ürünü satın almanız gerekmektedir. Sipariş verilen script, siparişte belirtilen domaine lisanslanır. Script kurulumu tamamlandıktan sonra, domain değişikliği yapılmamaktadır.
Aynı firmaya ait ilk alınan lisans .com uzantı ya alınmış ise, firma daha sonra aynı domainin .com.tr uzantısına geçmek istediğinde süre gözetmeksizin değiştirilir. Diğer türlü lisans değişimi ücretsiz olarak yapılmayacaktır.
Evet barındırabilirsiniz. Ancak, sunucunuzda "Güncel IonCube" bileşeninin kurulu olması gereklidir. Ayrıca yazılımlarımız en düşük PHP 5.5 sürümü ile çalışmaktadır. Tüm özelliklere sahip, full performans ve profesyonel hosting paketlerimizden birini seçerek de hizmet alabilirsiniz.
Siparişler ortalama 30 DK. içerisinde onaylanmaktadır. Sistem onayı ile birlikte indirme linkiniz sisteme kayıtlı mail adresinize wetransfer ile gönderilmektedir. Tarafımızca kurulum talep edilmesi halinde 24 saat içerisinde kurulum ve teslimat yapılmaktadır.
Elbette. Tüm ödemelerinizi kredi kartı ile peşin veya 9 taksite kadar ödeyebilirsiniz.
Malesef Paypal, Türkiye'de faaliyet göstermediği için kabul edemiyoruz.
Scriptlerimizi satın alan müşterimize, ücretsiz teknik destek hizmeti veriyoruz. Her türlü soru ve sorunlarınızı destek sistemimizden bildirim yapabilirsiniz. En kısa sürede cevaplayacağımızdan emin olabilirsiniz.
Özel istek ve taleplerinizi ek ücret karşılığı yapmaktayız.
Malesef. Yazılımlarımız domaine lisanslı ve dosya teslimi şeklinde olduğundan iade söz konusu olmamaktadır. Bu nedenle demo sunumlarımızı detaylı olarak inceleyiniz.
Elbette. Tüm yazılımlarımız %100 Google uyumlu ve tüm SEO donanımlarına sahip olduğundan kısa süre içerisinde siteniz Google'da yer almaktadır. Müşterilerimizin en çok övgü ile bahsettiği özelliklerinden biri de SEO daki gücüdür.
Yazılımlarımız domain lisanslı olarak tek lisans şeklinde satılmaktadır. Yazılımlarımızda tema kodlarımız açık kaynak kod, panel ve sistem kodlarımız kapalı kaynak koddur. Lisans güvenliği açısından hiç bir şekilde panel ve sistem kodlarımız açık kaynak kod olarak açılamaz. Müşterilerimiz bu yönde bir hakkı bulunmamaktadır. Sadee ful lisans satışlarımızda tüm kodlar açık kaynak kod olur. Ful lisans fiyatları ayrıdır, web sitemizde sadece tek lisans fiyatlar ile ürün satılmaktadır. Ful lisans fiyatlar için web sitemiz üzerinden bizlere destek talebi iletmeniz gerekmektedir.
AHMET G***
14 Ekim 2021, 11:28peki böyle bir özellikte olan scriptiniz varmı dır ? yada ücretli sağlayabilirmisiniz ?
Web Ofisi Yazılım Hizmetleri Yönetici
14 Ekim 2021, 11:31Lütfen konu hakkında destek talebi iletiniz. Her türlü ek geliştirme tarafımızca yapılabilir
AHMET G***
14 Ekim 2021, 11:24Bu sciptte üyeler mağaza açip ürün satışı yapabiliyormu?
Web Ofisi Yazılım Hizmetleri Yönetici
14 Ekim 2021, 11:26İlgili özelik sistem mevcut değildir.
Hakan U***
16 Şubat 2021, 15:08Script profesyonelce ve kurulum sonrası geri dönüşleri harika. Elinize ve emeğinize sağlık.
Osman E***
18 Haziran 2020, 20:58tek eksik pazaryerleri bunlar olsa tadına doyum olmaz
hakan e***
07 Haziran 2020, 06:28demoda birşey dikkatimi çekti. telefondan girince ürün resmi çok küçük ve tıklayınca büyümüyor. bunu düzeltebiliyormusunuz
Web Ofisi Yazılım Hizmetleri Yönetici
06 Temmuz 2020, 14:37Gerekli düzenlemeleri yaparız Hakan Bey.
Mehmet Ç***
09 Nisan 2020, 13:59Uzun yıllardan beri sektörde bir çok firma ile çalıştık.Ama şunu belirtmeliyim ki kesinlikle profesyonel ve çözüm odaklı çalışan bir ekip aldıkları parayı sonuna kadar hak ediyorlar. Biz ve ekibimiz bütün projelerimizi ve uzun vadede web ofisi ailesi ile yola devam edeceğimizi belirtmek isteriz.Teşekkürler webofisi her şey için.
Web Ofisi Yazılım Hizmetleri Yönetici
09 Nisan 2020, 14:05Teşekkür Ederiz, Mehmet bey
Mazlum b***
23 Eylül 2019, 01:34merhaba sistem gayet başarılı ama en önemli eksiklerden biri malesef magaza sistemi
Web Ofisi Yazılım Hizmetleri Yönetici
03 Ekim 2019, 17:55Yorumunuz için teşekkür ederiz. Mazlum Bey sonraki çıkacak yazılımda bu önerinizi dikkate alacagız.
Gökhan Ö***
17 Ağustos 2019, 17:17Fiyatında değişiklikmi oldu sanki daha ucuzdu 900 tl ye çıkmış.
Web Ofisi Yazılım Hizmetleri Yönetici
17 Ağustos 2019, 23:347 ay önce fiyat güncellemesi oldu efendim
bekir ç***
18 Temmuz 2019, 01:58Script Hem Ana Tasarim Hem Admin Paneli Tasarimi Çok Güzel Olmuş Beğendim Yapanin Eline Sağlik Başarilar Web-Ofisi
Web Ofisi Yazılım Hizmetleri Yönetici
18 Temmuz 2019, 11:51Teşekkür ederiz.
Ahmet K***
27 Mayıs 2019, 03:08www.sirinsekerleme.com olarak bizlerde cok beğeniyoruz.
Web Ofisi Yazılım Hizmetleri Yönetici
30 Mayıs 2019, 16:47Yorumunuz için teşekkür ederiz Ahmet Bey.
Kenan U***
23 Ocak 2019, 11:23Biraz araştırma yaptıktan sonra bu script'i aldık gayet memnunuz tavsiye ederim. www.davetiyemarketim.com
Web Ofisi Yazılım Hizmetleri Yönetici
24 Ocak 2019, 11:55Teşekkür ederiz.
Sezer D***
08 Ocak 2019, 20:28Çoklu dil ve çoklu para birimi desteği mevcut mudur ?
Web Ofisi Yazılım Hizmetleri Yönetici
09 Ocak 2019, 11:50Malesef sistemde mevcut değildir. İsteklere göre ücret karşılıgında entegre ederiz.
Kıyasettin Ç***
02 Ocak 2019, 15:52ödeme altyapısı ne? hangi ödeme altyapısı entegre ediliyor? kurulumu siz mi yapıyorsunuz? sanal pos entegresini siz mi yapıyorsunuz?
Web Ofisi Yazılım Hizmetleri Yönetici
02 Ocak 2019, 17:02Paytr sanal post ve İyzuco sanal post mevcuttur
hakan y***
23 Haziran 2018, 02:09Gerçekten bayıldım scripte, dışarda 3 5 milyar verip çöpe atanlar acilen bu uygun fiyatı görmeliler, eksiği yok daha ne olsun. Kısmetse yarın alıcaz 1 adet
Web Ofisi Yazılım Hizmetleri Yönetici
23 Haziran 2018, 09:48Teşekkür Ederiz, Hakan Bey
Serhat A***
26 Nisan 2018, 02:13Güzel Tasarım olmuş elinize sağlık gerçekten çok beğendim. Müşterilerime alternatif olarak göstericeğim.
Web Ofisi Yazılım Hizmetleri Yönetici
26 Nisan 2018, 11:49Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz.
Saim T***
22 Mart 2018, 11:19baya bi inceleme fırsatım oldu gayet başarılı gözüküyor. 2 adet müşterim için satın almayı düşünüyorum. Sadece tema ve tasarım konusunda soru işaretleri var. Özgün bir tasarım ve tema değişiklikleri yapabilir miyiz acaba?
Web Ofisi Yazılım Hizmetleri Yönetici
22 Mart 2018, 11:32Yorumunuz için teşekkürler.Ücret karşılığında tema değişimi yapılmaktadır.
Ali
08 Mart 2018, 23:40merhaba , ürün inceleme esnasında büyük resim özelliği var mı ? Teşekkürler
Web Ofisi Yazılım Hizmetleri Yönetici
09 Mart 2018, 16:08Bu temamızda yok ama istek dogrultusunda ücret karşılıgında modül eklenir efendim.
Yusuf A***
21 Aralık 2017, 18:37Tebrikler harika bir E-Ticaret sitesi olmuş. kod yazan elleriniz dert görmesin. :)
Web Ofisi Yazılım Hizmetleri Yönetici
21 Aralık 2017, 23:43Çok teşekkür ederiz Yusuf bey :)
İsmail E***
15 Aralık 2017, 19:46Web-Ofisi ekibine yine harika bir yazılım çıkardıkları için teşekkür ediyor, emeğine sağlık diyorum. Gerçekten piyada 8 ile 10 bin lira satılan saçma sapan e-ticaret paketlerin çok on tık üzerinde. Şiddetle tavsiye ederim.
Web Ofisi Yazılım Hizmetleri Yönetici
15 Aralık 2017, 19:55Teşekkürler İsmail bey.
Kadir Y***
15 Aralık 2017, 16:53Yine her zamanki gibi harika bir proje çıkmış ortaya, emeğinize sağlık.
Web Ofisi Yazılım Hizmetleri Yönetici
15 Aralık 2017, 17:16Teşekkür ederiz Kadir Bey,
Mehmet C***
15 Aralık 2017, 15:47Beğendim sade ve güzel emeğinize sağlık
Web Ofisi Yazılım Hizmetleri Yönetici
15 Aralık 2017, 16:19Teşekkür Ederiz Mehmet Bey
Mahir G
15 Aralık 2017, 15:09Evren kardeşim ellerin dert görmesin, yine başarılı bir çalışma olmuş. Portföyünüze yakışan hoş bir tasarım.
Web Ofisi Yazılım Hizmetleri Yönetici
15 Aralık 2017, 15:28Çok Teşekkür Ederiz Mahir Bey
faruk t***
15 Aralık 2017, 12:27tebrikler. buda güzel bir tema olmus..
Web Ofisi Yazılım Hizmetleri Yönetici
15 Aralık 2017, 12:29Teşekkürler Faruk bey
Uğur Y***
15 Aralık 2017, 09:55UX Designer kimse görevini gerçekten layığı ile yapmakta. Site çok kalabalık olmasına rağmen herşey yerli yerinde. Umarım satışlarınız başarılı olur. İyi günler :)
Web Ofisi Yazılım Hizmetleri Yönetici
15 Aralık 2017, 10:52Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz Uğur Bey
Yorum Yaz