Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
Yönetim Panelimizi İncelemek İstiyorsanız TIKLAYIN
Admin Panel Giriş Bilgileri
Kullanıcı Adı: demo
Parola: demo
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Responsive Mobil Uyumlu Tasarım. (Tablet ve Telefonlarınızda kusursuz görünüm.(8 Renk Seçeneği)
- Gelişmiş Yönetim Paneli Sayesinde Sitedeki Tüm Alanları Yönetebilirsiniz.
- Kurumsal Sayfa düzenleme, Title, Keyword, Description ayarları
- Hizmetlerimiz Sayfa düzenleme, Title, Keyword, Description ayarları
- Müşteri Görüşleri Ekleme / Silme / Düzenleme
- Menü Ekleme / Düzenleme / Silme
- Sınırsız Menü Kategori Ekleme / Silme / Düzenleme
- Sınırsız Üst Menü Ekleme / Silme Düzenleme.
- Blog Ekleme / Silme / Düzenleme
- Havale/ EFT ile Ödeme
- PayTR ile Ödeme
- Sipariş Yönetimi
- Rezervasyon Ödeme
- Tema Renk Ayarları
- Limit ayarları
- Sipariş ve rezervasyonu panelden kapatıp açabilme
- Firma Bilgileri, Site başlığı, anahtar kelime ve site açıklamasını admin panelinden belirleyebilirsiniz.
- İletişim Sayfası Ayarları ( Google Maps Kodu Ekleme)
- Sosyal Medya Link Yönetimi.
- Sef Seo Link Yapısı ile googlede daha çabuk index alma.
- Ve daha bir çok özellik.
Script gayet başarılı sorunlarımı da zamanında ve eksiksiz giderdiniz bunun için size çok teşekkür ederim umarım uzun süre birlikte çalışmaya devam ederiz. Kolay gelsin
Çok iyi script sorunsuz kullanıyorum. PHP biliyorsanız, tema arayüzünde ufak tefek düzenlemeleri ftp üzerinden kendiniz de yapabiliyorsunuz.
Kesinlikle eksiksiz bir Script, problemsiz çalışıyor. Destek taleplerine hızla cevap veriliyor. Mutlaka tavsiye ediyorum.
Sistem çok pratik ve sade çok başarılı bir yapı olmuş ve tüm destek ekibi hızlı geri dönüş sağlıyorlar.
Yeni kurulan ve kurumsallaşma hedefleri olan bir firmaya kurdum. Çok memnunlar. Özellikle online sipariş modülü tıkır tıkır çalışmakta. On numara beş yıldızzzz
Tüm yazılımlarımız domaine lisanslı olarak ömür boyu kullanım ile sunulmaktadır. Bu nedenle bir defaya mahsus ödeme yaparsınız.
Elbette yapıyoruz. Bunun için tek yapmanız gereken, destek sistemimiz üzerinden host bilgileriniz ile birlikte kurulum talebi iletmenizdir.
Scriptlerimiz domaine lisanslı verilmektedir, her bir domain için yeniden ürünü satın almanız gerekmektedir. Sipariş verilen script, siparişte belirtilen domaine lisanslanır. Script kurulumu tamamlandıktan sonra, domain değişikliği yapılmamaktadır.
Aynı firmaya ait ilk alınan lisans .com uzantı ya alınmış ise, firma daha sonra aynı domainin .com.tr uzantısına geçmek istediğinde süre gözetmeksizin değiştirilir. Diğer türlü lisans değişimi ücretsiz olarak yapılmayacaktır.
Evet barındırabilirsiniz. Ancak, sunucunuzda "Güncel IonCube" bileşeninin kurulu olması gereklidir. Ayrıca yazılımlarımız en düşük PHP 5.5 sürümü ile çalışmaktadır. Tüm özelliklere sahip, full performans ve profesyonel hosting paketlerimizden birini seçerek de hizmet alabilirsiniz.
Siparişler ortalama 30 DK. içerisinde onaylanmaktadır. Sistem onayı ile birlikte indirme linkiniz sisteme kayıtlı mail adresinize wetransfer ile gönderilmektedir. Tarafımızca kurulum talep edilmesi halinde 24 saat içerisinde kurulum ve teslimat yapılmaktadır.
Elbette. Tüm ödemelerinizi kredi kartı ile peşin veya 9 taksite kadar ödeyebilirsiniz.
Malesef Paypal, Türkiye'de faaliyet göstermediği için kabul edemiyoruz.
Scriptlerimizi satın alan müşterimize, ücretsiz teknik destek hizmeti veriyoruz. Her türlü soru ve sorunlarınızı destek sistemimizden bildirim yapabilirsiniz. En kısa sürede cevaplayacağımızdan emin olabilirsiniz.
Özel istek ve taleplerinizi ek ücret karşılığı yapmaktayız.
Malesef. Yazılımlarımız domaine lisanslı ve dosya teslimi şeklinde olduğundan iade söz konusu olmamaktadır. Bu nedenle demo sunumlarımızı detaylı olarak inceleyiniz.
Elbette. Tüm yazılımlarımız %100 Google uyumlu ve tüm SEO donanımlarına sahip olduğundan kısa süre içerisinde siteniz Google'da yer almaktadır. Müşterilerimizin en çok övgü ile bahsettiği özelliklerinden biri de SEO daki gücüdür.
Yazılımlarımız domain lisanslı olarak tek lisans şeklinde satılmaktadır. Yazılımlarımızda tema kodlarımız açık kaynak kod, panel ve sistem kodlarımız kapalı kaynak koddur. Lisans güvenliği açısından hiç bir şekilde panel ve sistem kodlarımız açık kaynak kod olarak açılamaz. Müşterilerimiz bu yönde bir hakkı bulunmamaktadır. Sadee ful lisans satışlarımızda tüm kodlar açık kaynak kod olur. Ful lisans fiyatları ayrıdır, web sitemizde sadece tek lisans fiyatlar ile ürün satılmaktadır. Ful lisans fiyatlar için web sitemiz üzerinden bizlere destek talebi iletmeniz gerekmektedir.
Tuna
24 Nisan 2023, 23:49Script çok kulanışlı ve şık, ayrıca teknik ekip işinin uzmanı bütün isteklerime kısa sürede çözüm buldular tekrar teşekkürler
özcan e***
16 Ocak 2022, 13:30benimle iletişeme geçermisiniz almak istiyorum detaylı
Süleyman B***
03 Haziran 2021, 23:15Merhaba bir restoranımız için satın almak istiyoruz fakat hız, performans, seo ve görüntü optimizasyonları hakkında şüphelerimiz var. Bu konuda bizlere ne söylersiniz? Detaylı bilgi alabilir miyim?
Web Ofisi Yazılım Hizmetleri Yönetici
03 Haziran 2021, 23:25Konuyla ilgili detaylı bilgi için 0850 304 83 50 numaramızı mesai saati içinde arayabilrisiniz.
Hasan b***
02 Mayıs 2021, 12:20Sipariş verildiğinde otomatik yazdırma varmı
Erhan S***
26 Ocak 2021, 00:47Satış ve kurulum sonrası destek on numara bıkmadan usanmadan sorularıma yanıt vererek çözüm üretiyorlar.
Sefa Y***
07 Kasım 2020, 20:40Tasarım ve kullanımı tek kelimeyle harika. Emeğinize sağlık.
Kemal H***
30 Ağustos 2020, 20:17Farklı restaurant yazılımları bekliyoruz. bununla ilgili bir çalışmanız varmı?
Web Ofisi Yazılım Hizmetleri Yönetici
31 Ağustos 2020, 22:13İlerleyen zamanlarda planlamamız arasındadır efendim.
Halil K***
06 Temmuz 2020, 18:11ŞİDDETLE BU YAZILIMI BU FİRMAYI TAVSİYE EDİYORUM. ÇOK GÜZEL İLGİ ALAKA PROFESYONEL EKİP BELLİ ANINDA ÇÖZÜLÜYOR SORUNLARINIZ UFAK TEFEK EKSİKLİKLER OLABİLİR HAYATTA HERŞEY DÖRT DÖRTLÜK DEĞİL ANLAYIŞLA KARŞILAMAK LAZIM ARKADAŞLARA DESTEKLERİNDEN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM.
Web Ofisi Yazılım Hizmetleri Yönetici
14 Temmuz 2020, 10:58Teşekkür Ederiz Halil bey
Alper U***
19 Ağustos 2019, 17:23Tasarım olarak çok şık bir yazılım. google hemen index aldı. panel olarakta çok kullanışlı. Başarılarınızın devamı diler bol kazançlar dilerim.
Web Ofisi Yazılım Hizmetleri Yönetici
19 Ağustos 2019, 17:24Teşekkür ederiz. Alper Bey.
Kemal H***
30 Mayıs 2019, 21:54Yazılımı satın aldim. Gercekten cok guzel detayli bir paneli var. Ellerinize saglik.
Web Ofisi Yazılım Hizmetleri Yönetici
07 Haziran 2019, 21:07Teşekkür ederiz
Kemal H***
04 Şubat 2019, 15:38Yusuf Kaan ÖZGEZİCİ adlı arkadaşa bir soru? sipariş verildikten sona neden size mail gelsinki? diyelimki mail geldi. siparişin durumunu ve onayı için zaten yönetim paneline giriş yapmak zorundasınız. neden maile takıldınız anlamadım gitti. adı üstünde yönetici paneli diye birşey var. herşey orda ayarlanıyor ve gözüküyor?
Ü. E***
04 Ocak 2019, 13:08Bence çok kullanışlı bir script cafe ve restaurant sahiplerine tavsiye ederim.
Web Ofisi Yazılım Hizmetleri Yönetici
04 Ocak 2019, 13:59Çok teşekkür ederiz Ümit bey
Ali Ü***
16 Kasım 2018, 10:25Almak istediğim bi yazılım. çok şık
Web Ofisi Yazılım Hizmetleri Yönetici
16 Kasım 2018, 11:53Teşekkür ederiz Ali Bey
Yusuf Ö***
22 Mart 2018, 11:06Merhabalar bu tasarımdan müşterime iki adet aldım. buraya güzel yorumlar yazıldığı kadar eleştiri yorumunada müsade edilmeli ki yönetici tarafından onay verileceği muamma. ama ego yapmayım onay verirsede eleştirilere açık düzelmeye yönelik birileri olduğu kanısında olurum ve herkes olur. Scriptin yasarımı ara yüzü harika diyebilecek tek kelime yok fakat sepet ekleme kısmı sipariş ve mail kısmı sorunlu bu sorunu belırttıgınızde ellerinden geldiği kadar yardımcı oluyorlar. fakat sipariş maili alamazsınız bilmiş olun. iletişim formu maili rezervasyon maili bunlar geliyor ama sipariş maili gelmiyor malesef bunun içinde extra 100 tl gözden cıkartarak scripti almanızı tavsiye ederim. Saygılarımla iyi çalışmalar.
Web Ofisi Yazılım Hizmetleri Yönetici
22 Mart 2018, 16:28Öncelikle bizdeki olumlu yada olumsuz tüm yorumlar onaylanır.Sistemde benzer yazılımlar bizim yaptıgımız gibi çalışmaktadır.Örnek olarak ben sipariş veriyosam sipariş maili bana düşmesi lazım yönetici panelden görebilir.Eger yöneticiyede mail gidecekse bunun için tabiki yeniden o kısma yazılım eklenmesi gerekir. Eklenecek yazılımın bedelide tabiki ücretisiz olmayacaktır. Sizin aldıgınız yazılıma gelince okadar ücretsiz eklenti ekledikki 5 kuruş bile almadık efendim.
Furkan Ç***
20 Kasım 2017, 21:35Tasarım harika, Arayüze denecek birşey yok zaten başarılı bir script.
Web Ofisi Yazılım Hizmetleri Yönetici
20 Kasım 2017, 22:35Teşekkür Ederiz Furkan Bey
Yorum Yaz